Stiri

NBA: Darren Collison se retrage pentru a se dedica familiei și religiei

Eduard Popa

Eduard Popa
30.06.2019

darren collison retrage nba

Conducătorul de joc Darren Collison, ultima oară la Indiana Pacers, a anunțat că se retrage din cariera de jucător la numai 31 de ani, după 10 ani petrecuți în NBA.

Collison a luat această decizie prin intermediul unei scrisori deschise redactată pentru site-ul theundefeated, unde a anunțat că se va dedica religiei și familiei:

„Baschetul a fost viața mea de când sunt copil. Nimic nu mă bucură mai mult decât să joc baschet. Cu toate că încă mai iubesc acest sport, știu că există ceva mai important, familia mea și religia mea. Aparțin cultului Martorii lui Iehova și religia mea înseamnă totul pentru mine. Am primit atât de multă bucurie prin voluntariat și prin ajutorarea celorlalți, bucurie ce nu poate fi comparată. Acestea fiind spuse, am decis să mă retrag din NBA”.

Darren Collison și-a anunțat retragerea fix în ziua în care i se încheia actualul contract. Collison era un conducător de joc titular în NBA, iar mai multe echipe ar fi fost interesate să îl semneze, dar Darren a decis să pună capăt carierei de baschetbalist.

Collison a jucat zece ani în NBA, cu medii de 12.5 puncte și 5 pase decisive pe întâlnire. De-a lungul carierei, Darren a jucat pentru New Orleans Hornets, Indiana Pacers, Dallas Mavericks, LA Clippers și Sacramento Kings. De-a lungul carierei, Collison a adunat peste 43 de milioane de dolari.

*foto: forbes.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!