Stiri

NBA: Debut cu succes pentru Isaiah Thomas la Cleveland Cavaliers

David Istrate

David Istrate
03.01.2018

isaiah thomas cleveland debut

Momentul în care Kyrie Irving, point-guard-ul celor de la Cleveland Cavaliers, a cerut să fie transferat a fost unul care a ridicat multe semne de întrebare cu privire la viitorul lui, dar și al echipei. Dupa mai multe zvonuri și discuții, Irving a fost cedat celor de la Boston Celtics, în locul lui Isaiah Thomas, Jae Crowder și un pick în draftul din 2018.

Această mutare a stârnit multe controverse, în special după ce s-a aflat ca Thomas suferă de o accidentare la șold care urma sa îl facă să rateze o mare parte din următorul sezon.

Datorită faptului că dădea totul pe teren și lupta meci de meci, Isaiah Thomas a devenit unul dintre cei mai iubiţi jucători ai lui Celtics. Poate cel mai bun exemplu în acest sens îl reprezintă meciul din playoff ul anului trecut împotriva lui Chicago Bulls. Isaiah, îndurerat de moartea surorii sale, Chyna, într-un accident de maşină, a revenit pe parchet şi a marcat 33 de puncte. În 3 sezoane sezoane pentru Celtics a avut medii de 24.7 puncte pe meci și 6 pase decisive pe întâlnire, devenind unul din cei mai buni marcatori din NBA.

Prin urmare, mulți fani ai lui Cavs au fost foarte încântați de acest transfer, nu numai pentru calitățile lui baschetbalistice, ci și pentru caracterul lui Isaiah Thomas

În seara precedentă, momentul așteptat de aproape trei luni s-a petrecut în meciul împotriva lui Portland Trail Blazers. Isaiah Thomas a jucat 19 minute, perioadă în care a marcat 17 puncte și a avut 3 pase decisive. Deși nu a intrat ca titular, efectul acestuia asupra jocului s-a văzut imediat. Colegul său de la Boston, Jae Crowder a avut unul din cele mai bune meciuri pentru Cavaliers, marcând 17 puncte, cu 50% de la 3 puncte. După o primă repriză foarte echilibrată, finalista de anul trecut a început să se distanțeze în partea secundă și a câștigat acest meci cu scorul de 127-110. Isaiah Thomas a fost primit foarte bine de fanii lui Cavs, care i-au oferit un standing ovation când a păşit prima oară pe parchet.

Atât Isaiah Thomas, cât și colegii săi s-au arătat încântați de evoluția sa, care a întrecut așteptările.

Lebron James a declarat:

”Este bun, foarte bun. Va crea foarte multe posibilități pentru echipa noastră. Evident s-a descurcat mai bine decât se aștepta toată lumea.”

Acest prim meci al lui Thomas la Cleveland Cavaliers este unul care dă speranțe fanilor acestei echipe. Momentan Cavs se află pe locul 3 în conferința de Est, cu 25 de victorii și 12 înfrângeri.  Dar cu Lebron James, Kevin Love, Dwayne Wade și acum și Isaiah Thomas, echipa condusă de Tyronn Lue este una puternică, greu de oprit, care va avea un cuvânt important de spus și în acest sezon.

*foto: si.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate