Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

NBA. Denver Nuggets, revenire miraculoasă cu Milwaukee Bucks (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
02.04.2018

denver nuggets milwaukee bucks revenire video

Denver Nuggets a reușit o revenire miraculoasă duminică noaptea pe teren propriu în compania celor de la Milwaukee Bucks și rămâne în cursa pentru playoff în Conferința de Vest.

După victoria în overtime pe terenul celor de la Oklahoma City Thunder, Denver a intrat foarte prost în meciul cu Bucks. Cu Giannis Antetokounmpo și Jabari Parker în mare formă, Bucks au câștigat primul sfert cu 34-22. Cei de la Denver au intrat însă pe parchet mult mai hotărâți în sfertul doi. Nikola Jokic, Paul Millsap și rezerva Trey Lyles au condus Nuggets spre un sfert doi uluitor, câștigat în cele din urmă cu 41-20. La pauză Nuggets conduceau astfel cu 63-54.

În sfertul al treilea Eric Bledsoe a avut o prestație excelentă pentru Bucks, care au început a doua repriză cu un run uluitor de 26-9 și au câștigat sfertul al treilea cu 38-16. Mai mult, după cinci minute din sfertul 4, diferența a ajuns la 18 puncte, scor 102-84 și totul părea pierdut pentru echipa din Colorado.

Cu toate acestea, Denver a reușit să revină în meci, prin tripleta Jokic-Millsap-Murray. De asemenea, a ajutat și faptul că Giannis Antetokounmpo a comis al șaselea fault, cu 3:43 rămas de jucat din meci, la scorul de 107-97 pentru Bucks. Cu 1:06 rămas de jucat, Denver era în continuare la -8, dar Murray cu un and-one și Jokic cu un floater au adus scorul la 3 puncte, 111-108. Paul Millsap a avut șansa să ducă meciul în overtime, dar a scăpat mingea în out. Pe următoarea repunere însă, același Murray a reușit o intercepție și a scos un fault de la 3 puncte, reușind să egaleze la 111 cu 2,8 secunde rămase de jucat. Eric Bledsoe a călcat afară, cu 2,4 secunde și Jokic a avut șansa unei aruncări pe finalul timpului regulamentar, ratată însă.

Revenirea senzațională a adversarilor a turnat plumb în ghete pentru Bucks în repriza de overtime. Nuggets au reușit să monteze un avantaj consintent la începutul perioadei. Cu toate acestea, ratările de la libere era să îi coste pe elevii lui Mike Malone, care au scăpat ca prin urechile acului cu scorul de 128-125.

Nikola Jokic a strâns 35 de puncte, 13 recuperări și 5 pase decisive, Paul Millsap a adunat 26 de puncte, 13 recuperări, 5 pase decisive și Jamal Murray 27 de puncte și 7 pase decisive pentru Denver.

De partea cealaltă Jabari Parker a avut o prestație fabuloasă, cu 35 de puncte și 10 recuperări, Eric Bledsoe a adunat 31 de puncte și 6 pase decisive, în timp ce Giannis Antetokounmpo a strâns 18 puncte, 12 recuperări și 6 pase decisive. Bucks ajung la 41 cu 36 după această înfrângere și încă mai au emoții, mici ce-i drept, că vor rata playoff-ul în Conferința de Est. Singura urmăritoare, Detroit Pistons, are 37-40, cu 5 meciuri rămase de jucat din această partidă.

De partea cealaltă Nuggets a obținut victoria cu numărul 42 și cu 35 de înfrângeri este doar cu o înfrângere în urma ocupantelor 7 și 8, New Orleans Pelicans și Minnesota Timberwolves, ambele înfrânte duminică. Mai mult, Nuggets mai are două meciuri de disputat cu Timberwolves, echipă care se află într-o vizibilă scădere de formă după accidentarea vedetei Jimmy Butler.

Cum arată lupta la playoff în Conferința de Vest înainte de ultimele 2 săptămâni de jucat din NBA:

1. Houston Rockets: 62-15

2. Golden State Warriors: 56-21

3. Portland Trail Blazers: 48-29

4. San Antonio Spurs: 45-32

5. Oklahoma City Thunder: 45-33

6. Utah Jazz: 44-33

7. Minnesota Timberwolves: 44-34

8. New Orleans Pelicans: 43-34

9. Denver Nuggets: 43-35

10. Los Angeles Clippers: 41-36

*foto: denverpost.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    asa
    Ce frumos este baschetul.

    cu 6 ani în urmă (05.04.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!