Stiri

NBA: Fanii lui Toronto Raptors au pornit o campanie ingenioasă pentru a-l păstra pe Kawhi Leonard

David Istrate

David Istrate
23.05.2019

Vara lui 2018 a fost una foarte bună pentru Toronto Raptors. Masai Ujiri a reușit să îl aducă în Canada pe Kawhi Leonard, dându-l la schimb pe DeMar DeRozan, jucător ce nu s-a ridicat la înălțimea standardelor acestei organizații. Efectul a fost observat imediat, deoarece trupa pregătită de Nick Nurse a devenit una dintre cele mai bune echipe ale conferinței de Est.

Într-adevăr, un motiv al acestei ascensiuni este reprezentat și de plecarea lui LeBron James la Los Angeles Lakers. Superstarul american a fost considerat ani la rând coșmarul lui Toronto Raptors, eliminând-o de mai multe ori în diferite stagii ale playoff-ului. Într-o conferință mult mai echilibrată decât în ultimii ani și cu un baschetbalist de talia lui Kawhi Leonard, formația din Toronto a terminat pe locul al doilea sezonul regulat și a avansat până în finala conferinței de Est. Acolo, Raptors o întâlnește pe Milwaukee Bucks, scorul, în acest moment, fiind 2-2.

În ciuda acestui succes, specialiștii ligii nord-americane susțin că Leonard nu va rămâne în Canada ci va alege să meargă la una dintre cele două echipe din Los Angeles. Acesta și-ar fi dorit din urmă cu un an să fie cedat la Clippers sau la Lakers, însă Gregg Popovich a decis să îl trimită în Est. Cu toate acestea, părerea unui om se mai schimbă și Kawhi Leonard nu a dat semne că l-ar fi nemulțumit ceva în acest sezon.

Mai mult decât atât, suporterii lui Toronto Raptors au gândit un mod inventiv prin care să îl convingă pe jucătorul de 27 de ani să rămână la clubul pe care îl susțin. Aceștia au dat drumul unei campanii numite „Ka'Wine & Dine”, inspirate evident după prenumele lui Leonard. Conform site-ului oficial, proprietarii restaurantelor pot să își downloadeze o insignă, pe care mai apoi să o printeze și care să certifice că acel local se angajează să îi permită lui Kawhi Leonard să mănânce pe gratis pentru întreaga viață. Până în acest moment, peste 50 de locuri ce oferă mâncare s-au alăturat acestei mișcări.

În plus, Kristen Ledlow susține că există șoferi de Uber sau de Lyft care își doresc și ei să facă parte din această campanie și să îi ofere transport gratuit celui mai bun jucător al lui Toronto Raptors. Nu în ultimul rând, la această listă se adaugă și un studio de înregistrări, un magazin de piese auto și o firmă de avocatură. Așadar, o mulțime de oameni care se străduiesc să îl facă pe Kawhi Leonard fericit în orașul situat în sudul Canadei.

În acest sezon, Kawhi Leonard a avut medii de 26.6 puncte, 7.3 recuperări și 3.3 pase decisive. Mai mult decât atât, baschetbalistul născut în Los Angeles a jucat extrem de bine în playoff, fiind considerat de unii analiști drept cel mai în formă jucător al momentului. Rămâne de văzut care va fi decizia lui Kawhi Leonard, însă până atunci trebuie urmărit cum se va termina sezonul lui Toronto Raptors. În acest moment, echipa pregătită de Nick Nurse mai are nevoie de două victorii pentru a se califica în finala NBA, acolo unde o așteaptă Golden State Warriors. Meciul 5 se va juca în această seară (23.05) de la ora 03:30.

*foto: kawineanddine.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu MikePort1980 :

    Mai mult decat atat
    CEO Simon Mass of Toronto real estate brokerage The Condo Store Realty Inc. is offering Kawhi his choice of several multi-million dollar value penthouse condos in downtown Toronto.

    cu 4 ani în urmă (23.05.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate