Stiri

NBA: Gest frumos făcut de Giannis Antetokounmpo după antrenamentul echipei sale

David Istrate

David Istrate
16.02.2019

În acest an, Charlotte găzduiește evenimentele ce au loc în All Star Weekend și poate dincolo de toate activitățile sportive, cel mai mult contează ceea ce se întâmpla în afara terenului. Baschetbaliștii din liga nord-americană se folosesc de aceste trei zile pentru a se cunoaște unii pe ceilalți, pentru a lega relații cu cei din presă și cel mai important, pentru a oferi ceva comunității din care fac parte.

Fie că este vorba de donații sau de gesturi mai mărunte, cei mai buni jucători din NBA încearcă să îi ajute pe cei din jurul lor cât mai mult. Astfel, după antrenamentul oficial al echipei sale, Giannis Antetokounmpo a decis să îi dea maieul său unui copil ce venise să ceară autografe. Superstarul grec l-a ajutat pe micuțul suporter să îmbrace tricoul și la final i-a spus „Arăți ca un star.”.

Considerat drept principalul candidat la titlul de MVP în acest sezon, Antetokounmpo arată întregii ligi că poate fi un MVP și în afara terenului, reușind să îi impresioneze pe fanii baschetului. Anul acesta, baschetbalistul lui Bucks are medii de 27.2 puncte, 12.7 recuperări și 6 pase decisive, fiind al doilea cel mai votat jucător pentru All Star Game. Prin urmare, Antetokounmpo va fi unul din cei doi căpitani de la această ediție, formația sa jucând împotriva echipei selectate de LeBron James.

All Star Game va avea loc duminică noaptea spre luni, de la ora 3:00 și va fi transmis în direct de Telekom Sport. Până atunci, în această seară vor avea loc concursurile individuale: Skills Challenge, Slam Dunk Contest și Three-Point Contest.

*foto: USA Today

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!