Stiri

NBA Giannis Antetokounmpo are cele mai multe voturi pentru All Star Game 2018

David Istrate

David Istrate
05.01.2018

nba all star game giannis

În acest an, cel mai așteptat meci al anului, după finala NBA, se va juca în celebra Staples Center, din Los Angeles. Cu un format diferit, All Star Game-ul din acest an promite să fie unul foarte spectaculos.

Cea mai semnificantă schimbare din acest sezon este reprezentată de faptul că cele două echipe nu vor mai fi formate din jucători din Vest sau Est. Este cunoscut faptul că Vestul dispune de echipe mult mai bune, în general, decât cele din Est, iar transferurile din această vară nu au făcut altceva decât să întărească acest lucru. Prin urmare, deși voturile se fac la fel ca anul trecut, adică cei ce votează pot să aleagă câte 5 jucători din fiecare conferință, echipele vor avea în componență jucători din ambele conferințe.

Astfel, starurile care primesc cele mai multe voturi din fiecare conferință, devin căpitanii celor două echipe. Apoi, fiecare își va alege coechipierii din totalitatea jucătorilor aleși pentru a participa la All Star Game. În alegerea primilor 5 și a rezervelor, votul fanilor valorează 50%, iar cel al jucătorilor NBA și al jurnaliștilor valoreaza fiecare câte 25%. Se poate vota până în data de 15 ianuarie, pe nba.com/vote sau pe rețele de socializare, precum Facebook și Twitter.

Momentan, jucătorul cu cele mai multe voturi este grecul Giannis Antetokounmpo, cu 863.416 voturi. Acesta este urmat de Lebron James (856.080) și de Kyrie Irving (802.834). Cu cele mai multe voturi în Vest, sunt coechipierii de la Golden State Warriors, Kevin Durant (767.402) și Stephen Curry (735.115).

MVP-ul sezonului trecut, Russell Westbrook se găsește pe poziția a patra, în Vest, cu 438.469 voturi, în urma lui James Harden (602.040), runner-up-ul de anul trecut, în cursa pentru MVP.

De remarcat este faptul că, în fiecare conferință, în top 20, se găsesc câte doi jucători care se află la primul lor sezon în NBA. Astfel, în Vest, cei doi jucători sunt Kyle Kuzma (184.338 – LA Lakers) și Lonzo Ball (120.817 – LA Lakers), iar în Est, Ben Simmons (210.085 – Philadelphia 76ers) și Jayson Tatum (98.586 – Boston Celtics). 

*Foto: Sports Illustrated

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate