Stiri

NBA: Jeremy Lin ratează tot sezonul

Eduard Popa

Eduard Popa
19.10.2017

jeremy lin brooklyn nets

Partida dintre Indiana Pacers și Brooklyn Nets a fost una dintre cele mai spectaculoase din a doua seară de NBA. Meciul s-a terminat cu victoria celor de la Pacers, scor 140-131.

Din păcate pentru cei de la Nets, nu au pierdut numai victoria, ci și unul dintre cei mai importanți jucători din rotație. Jeremy Lin s-a accidentat grav în sfertul patru al meciului. Guard-ul a pătruns pe inel și a aterizat foarte prost. În momentul în care stătea întins pe parchet, Lin a spus „I’m done” (“Sunt gata”) și a izbucnit în lacrimi.

Momentul accidentării în acest clip:

Până în momentul accidentării, Lin adunase 18 puncte și 4 pase decisive.

A doua zi clubul din Brooklyn a anunțat că jucătorul cu origini asiatice va sta tot sezonul pe bară, după ce a suferit o ruptură a tendonului. Este al doilea sezon consecutiv în care Lin termină mai devreme un sezon din cauza unei accidentări.

CITEȘTI ȘI: Accidente oribilă pentru Gordon Hayward la debutul în tricoul lui Boston Celtics (VIDEO)

*foto: ESPN

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!