Stiri

NBA: Kevin Love și-a prelungit contractul cu Cleveland Cavaliers, de față cu muncitorii de la noua arenă (Foto)

David Istrate

David Istrate
25.07.2018

kevin love contract prelungit cleveland

În ultimele patru sezoane, Cleveland Cavaliers a fost una dintre cele mai de succes formații din liga nord-americană, reușind să ajungă în finală de fiecare dată. Cu toate că a pierdut de 3 ori în ultimul act, echipa din Ohio și-a menținut dominația în conferința de Est, iar un aport esențial l-a avut superstarul LeBron James.

 Această vară urma să fie una foarte importantă pentru Cleveland Cavaliers, deoarece viitorul ei depindea de decizia pe care trebuia să o ia LeBron James, între a rămâne în Cleveland sau a pleca altundeva. În cele din urmă, cvadruplul MVP a decis să semneze cu Los Angeles Lakers și astfel au apărut două ipoteze legate de modul în care Cavaliers va aborda următorul an competițional. 

Prima dintre ele susținea că Dan Gilbert va renunța la majoritatea jucătorilor și va încerca să construiască un nou lot în jurul lui Collin Sexton, baschetbalistul selectat pe poziția a 8-a. Cea de-a doua variantă sublinia faptul că în continuare Cleveland Cavaliers are mari șanse la playoff cu jucătorii pe care îi are și că va căuta să se întărească. După o lungă perioadă de tăcere, Kyle Korver a fost cedat și părea că prima variantă este cea adoptată. Însă în cursul zilei de marți, 24 iulie, Kevin Love a semnat o prelungire pe 4 ani cu Cleveland Cavaliers. Aceasta este în valoare de 120 de milioane de dolari și îi va oferi lui Love salariul maxim în primele două sezoane. 

Un fapt interesant este că jucătorul american și-a pus semnătura pe contract la locația noii arene, fiind înconjurat de muncitori, după cum arată o poză de pe contul de instagram al baschetbalistului. 

Cleveland. Thank You. Let’s get it.

O postare distribuită de @ kevinlove pe Iul 24, 2018 at 9:52 PDT

De asemenea, conform jurnaistului american Brian Windhorst, Larry Nance Jr., proaspăt căsătorit, a plecat din Hawaii pentru a fi prezent la momentul semnării. Fostul jucător al lui LA Lakers este considerat a fi următorul pe lista priorităților lui Cleveland Cavaliers.

Este de urmărit ce se va întâmpla în continuare cu lotul lui Tyronn Lue însă este clar că odată cu semnarea lui Love, Cleveland Cavaliers a demonstrat că dorește să rămână în continuare în top fără să sacrifice nimic de dragul reconstrucției.

*foto: instagram Kevin Love/ nba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate