Stiri

NBA: Kris Dunn, aproape de o accidentare oribilă (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
18.01.2018

kris dunn accidentare nba

Chicago Bulls a suferit o nouă înfrângere aseară la capătul unui meci extrem de spectaculos în fața campioanei Golden State Warriors, scor 119-112. Pe lângă meci, conducătorul de joc Kris Dunn a pierdut și doi dinți.

Dunn a interceptat o minge pe finalul meciului, a atacat inelul și a reușit să marcheze prin slam-dunk. Din păcate acesta a scăpat inelul din mână și a căzut cu fața de parchet. După un moment de uluială, Dunn s-a ridicat de pe podea dar nu a mai putut continua partida. Oficialii lui Bulls au spus că nu a suferit nicio contuzie, dar și-a pierdut doi dinți. La sfârșitul meciului, prezentatorii americani au arătat semnele pe care dinții lui Dunn le-au lăsat în parchet!

kris dunn muscatura parchet

Nici pivotul lui Warriors, Jordan Bell, nu a încheiat meciul pe parchet. El a jucat doar 24 de secunde după ce a călcat pe piciorul lui Robin Lopez.

Aflat la al doilea sezon din carieră, Kris Dunn are medii de 13,6 puncte, 6,4 pase decisive și 4,6 recuperări după ce a ajuns sezonul acesta la Bulls de la Minnesota Timberwolves în trade-ul superstarului Jimmy Butler.

Video cu momentul accidentării: 

Dunn a marcat 16 puncte contra lui Warriors, la fel ca Robin Lopez. Cel mai bun marcator al lui Chicago a fost Nikola Mirotic, cu 24 de puncte. De partea cealaltă Klay Thompson a marcat 38 de puncte, Steph Curry 30 iar Kevin Durant a adunat 19 pct, 8 recuperări și 7 pase decisive.

*foto: twitter/sbnation.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!