Stiri

NBA: Noapte magică pentru James Harden (VIDEO)

Eduard Popa

Eduard Popa
06.11.2017

james harden houston rockets career high

Houston Rockets a învins fără drept de apel rivala de conferință Utah Jazz, scor 137-110. Superstarul lui Houston, James Harden, a avut un meci de excepție.

În absența lui Chris Paul, accidentat la debutul pentru Houston, James Harden a avut un meci aproape perfect. A reușit 8/8 în primul sfert, inclusiv un buzzer beater care a dus scorul la 39-28. În total, Harden a aruncat 19/25 din acțiune, cu 7/8 de la trei puncte și 11/12 la aruncările libere, pentru un career high 56 de puncte. Mai mult, „The Beard” și-a implicat și colegii în acțiune, cu 13 pase decisive.

Pentru Harden a fost al treilea meci din carieră cu cel puțin 50 de puncte și 10 pase decisive. În primele trei sferturi ale duelului, Harden avea 52 de pct și 13 recuperări!

Eric Gordon l-a secondat pe Harden. Rezerva anului din sezonul precedent a înscris 20 de pct, în timp ce Trevor Ariza a avut 14 pct. Debutantul Donovan Mitchell a fost cel mai bun marcator pentru Utah Jazz, cu 17 pct.

Cu această victorie Houston Rockets ajunge pe primul loc în NBA, cu 8 victorii și 3 înfrângeri, în timp ce Utah Jazz ajunge la 5 victorii și 5 meciuri pierdute.

Rezumatul video al prestației lui Harden:  

*foto: Bleacher Report

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate