Stiri

NBA: Primul meci, primul triple-double pentru Russell Westbrook (VIDEO)

Eduard Popa

Eduard Popa
20.10.2017

okc carmelo russell paul george

MVP-ul en-titre al NBA, Russell Westbrook, a avut un debut senzațional în noua stagiune. Westbrook a reușit un triple-double: 21 de puncte, 16 pase decisive, 10 recuperări, în victoria lui Oklahoma City Thunder împotriva celor de la New York Knicks, scor 105-84.

Partida a reprezentat o revanșă și pentru Carmelo Anthony. All-Star-ul a plecat în această toamnă de la Knicks, după mai multe sezoane în care nu a reușit nicio performanță notabilă în Big Apple, cât timp franciza s-a aflat sub bagheta GM-ului Phil Jackson. Melo a început partida la poziția 4 și a înscris 22 de puncte pentru Thunder. Un alt All-Star care a debutat în această noapte pentru OKC este Paul George, care a reușit 28 de puncte și 6 recuperări, în timp ce la Knicks a ieșit în evidență doar Kristaps Porzingis, cu 31 de pct și 12 recuperări.

În celelalte meciuri ale serii Toronto Raptors s-a distrat cu Chicago Bulls, scor 117-100 (Jonas Valanciunas 23 pct, 15 recuperări/ Robin Lopez 18 pct, 8 recuperări), în timp ce Clippers a câștigat duelul cu concitadina Lakers, scor 108-92 (Blake Griffin 29 pct, 12 recuperări, DeAndre Jordan 14 pct, 24 recuperări/ Brook Lopez 20 de pct, Larry Nance 14 pct, 12 recuperări) .

*foto: newsOK

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!