Stiri

NBA - Rezumatul zilei 30 Octombrie

Călin Popa

Călin Popa
31.10.2014

Meci de coşmar pentru LeBron James (17 puncte, 5/15 FG, 8 turnovers) la întoarcerea acasă, acolo unde cei de la New York Knicks i-au suprins pe Cleveland Cavaliers, învingându-i 95-90 în urma unui meci foarte bun făcut de Carmelo Anthony (25 puncte, 6 pase decisive). LeBron James a declarat că emoţiile nu au fost un factor în evoluţia sa slabă şi că este convins că se va revanşa în partida următoare. Kyrie Irving (22 puncte, 7 pase decisive, 5 recuperări) şi Kevin Love (19 puncte, 14 recuperări) au avut parte de un meci destul de bun.

Los Angeles Clippers i-au învins pe cei de la Oklahoma City Thunder, scor 93-90, după prestaţiile excelente ale lui Blake Griffin (23 puncte, 7 recuperări) şi Chris Paul (22 puncte, 7 pase decisive). Cu Kevin Durant lipsind pentru cel puţin încă o lună, Russell Westbrook s-a accidentat şi el în meciul de azi-noapte, suferind o mică fractură la mâna sa dreaptă, neştiindu-se încă durata pentru care acesta va lipsi. Perry Jones a înscris un career-high 32 de puncte pentru Thunder care au parte de un start slab, suferind două înfrângeri consecutive.

În celelalte meciuri ale serii:

  • Dallas Mavericks s-au impus fără nicio problemă în faţa celor de la Utah Jazz, scor 120-102, Dirk Nowitzki şi Chandler Parsons înscriind 21 de puncte fiecare;
  • Minnesotta Timberwolves au reuşit să-i învingă pe cei de la Detroit Pistons pe teren propriu, scor 97-91. Thaddeus Young a fost protagonistul victoriei cu 19 puncte şi 5 recuperări;
  • Orlando Magic a cedat pe teren propriu în faţa celor de la Washington Wizards, scor 98-105, după un meci de excepţie făcut de John Wall (30 puncte, 12 pase decisive, 5 recuperări).

*Foto: USA Today

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!