Stiri

NBA: Toronto Raptors o învinge din nou pe Milwaukee Bucks și duce scorul la 2-2

David Istrate

David Istrate
22.05.2019

Marți noaptea, Toronto Raptors s-a impus și în al doilea meci de pe teren propriu și a revenit de la scorul de 0-2. Drept urmare, Golden State Warriors, echipă calificată deja în finala NBA, este nevoită să mai aștepte cel puțin patru zile pentru a-și afla adversara din ultimul act al ligii nord-americane de baschet.

Oaspeții au început mai bine jocul cu numărul patru al acestei serii finale și s-au distanțat rapid la o diferență de peste 5 puncte. Gazdele nu s-au lăsat mai prejos și ambele tabere au oferit un spectacol ofensiv excelent, marcând 63 de puncte în primele 12 minute. Până la urmă, Toronto Raptors conducea cu un punct la finalul actului inaugural, scor 32-31. Începând cu secvența secundă, elevii lui Nick Nurse au preluat inițiativa asupra jocului și au demonstrat un baschet de calitate, fără Kawhi Leonard în rol principal. Jucătorii lui Bucks nu au găsit soluții pentru a opri ofensiva canadiană, drept consecință, avantajul acestora a luat proporții. Pe parcursul partidei, Toronto Raptors a condus și la 25 de puncte însă, la final, tabela arăta scorul de 120-102.

Cel mai bun marcator al gazdelor a fost Kyle Lowry, sportiv ce a adunat 25 de puncte, 6 pase decisive și 5 recuperări. Conducătorul de joc a fost urmat de Kawhi Leonard (19 puncte, 7 recuperări, 4 intercepții, 2 capace, o pasă decisivă), Norman Powell (18 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție), Serge Ibaka (17 puncte, 13 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție), Marc Gasol (17 puncte, 7 pase decisive, 5 recuperări, 2 capace, o intercepție) și Fred VanVleet (13 puncte, 6 pase decisive, o recuperare, o intercepție).

De partea cealaltă, Khris Middleton (30 de puncte, 7 pase decisive, 6 recuperări) și Giannis Antetokounmpo (25 de puncte, 10 recuperări, 5 pase decisive, 3 capace, o intercepție) au marcat aproape jumătate din punctele echipei lor. Singurul jucător ce a mai înscris peste 10 puncte a fost Nikola Mirotic: 11 puncte, 2 pase decisive, o recuperare, o intercepție.

Așadar, în urma acestei confruntări, scorul devine 2-2 și acum încep duelurile cu miză. Următoarea întâlnire se va disputa în arena lui Milwaukee Bucks, fiind programată joi noaptea, de la ora 03:30.

*foto: Nathan Denette/AP

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!