Stiri

NBA. VIDEO – Vestul se impune în All Star Game, Anthony Davis doboară un record ce data din anul 1962

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
20.02.2017

Meciul stelelor din NBA  a consemnat un nou record. Anthony Davis, jucătorul lui New Orleans Pelicans, a reușit în arena de casă să devină jucătorul cu cele mai multe puncte marcate într-un All Star Game. Davis a reușit 52 de puncte în partida pe care Vestul a câștigat-o cu scorul de 192-182 în fața Estului. Pivotul „pelicanilor” a doborât recordul legendarului Wilt Chamberlain, cel care marca 42 de puncte în All Star Game din anul 1962.

Anthony Davis a marcat 26 de aruncări din 36 de încercări, a înscris 20 de puncte în sfertul patru și a devenit primul jucător, după Kobe Bryant în 2011, care primește titlul de MVP al All Star Game-ului pe parchetul unde propria echipă își dispută meciurile de pe teren propriu.

„A fost ceva extraordinar. Asta este ceea ce mi-am dorit...să obțin titlul de MVP pentru acești suporteri, pentru acest oraș. Acestu lucru, cu siguranță, înseamnă foarte mult pentru mine” a declarat Anthony Davis imediat după încheierea partidei.

Din tabăra Vestului s-a mai remarcat Russell Westbrook, cel care a terminat cu 41 de puncte, 7 pase decisive și 5 recuperări, chiar dacă a început meciul pe banca de rezerve. Kevin Durant a înregistrat un triple-double în meciul stelelor, 21 de puncte, 10 recuperări și 10 pase decisive, în timp ce colegul său de la Golden State Warriors, Steph Curry a terminat cu 21 de puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări.

Cel mai bun jucător al Estului a fost grecul Giannis Antetokoumnpo cu 30 de puncte, 6 recuperări și o pasă decisivă. LeBron James a jucat doar 19 minute și a strâns 23 de puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă. Kyrie Irving a contribuit cu 22 de puncte, 14 pase decisive și 7 recuperări, iar lista celor mai bun marcatori ai Estului a fost închisă de Isaiah Thomas cu cu 20 de puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate