Stiri

NBA Victorie clară pentru Warriors în primul meci din Finala NBA (VIDEO)

Eduard Popa

Eduard Popa
02.06.2017

gsw cleveland finala nba

Victorie clară pentru Golden State Warriors în primul meci al finalei NBA. GSW s-a impus în faţa campioanei en-titre, Cleveland Cavaliers, scor 113-91.

Warriors nu au dat nicio şansă lui LeBron James & co. în primul meci al ultimului act. După un prim sfert spectaculos, încheiat cu 35-30 pentru gazde, GSW a intrat la pauză cu un avantaj de 8 puncte: 60-52. Diferenţa a fost făcută în sfertul trei, câştigat de GSW cu 33-20. În final, Warriors s-au impus cu 113-91 şi câştigă fără drept de apel primul meci al finalei.  

Elevii lui Steve Kerr ajung astfel în acest playoff la cel de-al 13-lea meci fără înfrângere.

Kevin Durant a impresionat în această victorie. KD a reuşit 38 de puncte, 8 recuperări şi 8 pase decisive, dar şi faza meciului. În primul sfert al partidei fostul MVP a primit o pasă ciudată de la Steph Curry, a trecut printr-un crossover de efect de LeBron James şi a pus două puncte pe tabelă prin slam dunk.

Curry a fost la rândul său în mare formă, cu 28 de puncte, 10 pase decisive şi 6  recuperări. De partea cealaltă LeBron James a adunat 28 de puncte, 15 recuperări şi 8 pase decisive, Kyrie Irving 24 de puncte şi Kevin Love 15 puncte şi 21 de recuperări.

Meciul doi al finalei se va disputa tot la Oracle Arena şi va fi transmis în direct de Dolce Sport, în noaptea de duminică spre luni, de la ora 3 dimineaţa.  

*video: youtube.com/ Ximo Pierto Official

*foto: Bleacher Report

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate