Stiri Acvile

Naționala României U20 feminin cedează în primul meci cu Ucraina

Silviu Isailă

Silviu Isailă
17.06.2017

Echipa națională U20 feminin a României a cedat în primul amical disputat în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” din Brașov, scor 51-63. Astăzi, 17 iunie, este programat un nou amical cu naționala Ucrainei. Confruntarea se va disputa în Sala Sporturilor Szabo Kati din Sfântu Gheorghe, începând cu ora 17.30.

Elevele lui Dan Calancea au început mai greu confruntarea, oaspetele impunându-se în primul act cu scorul de 22-12. În sfertul secund, tricolorele au revenit, intrând la cabine cu un avantaj minim, scor 34-33. După revenirea de la cabine, echipa din Ucraina a reușit să se distanțeze din nou pe tabela de marcaj, scorul înaintea actului decisiv fiind 41-46. Ultimul act al confruntării a fost câștigat de echipa oaspete, care s-a impus cu scorul de 63-51.

Ioana Ghizilă a fost cea mai bună marcatoare a României cu 21 de puncte, urmată de Ecaterina Armanu cu 11 puncte. Mara Ticu a terminat partida cu 8 puncte. Alina Pop și Roberta Bot au marcat câte 4 puncte. Amira Al Ash Hab a completat lista marcatorilor cu 3 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!