Stiri Vulturi

Naționala României U20 masculin dispută două jocuri amicale în Ungaria

Silviu Isailă

Silviu Isailă
16.06.2017

Echipa României U20 Masculin care a participar la CE Divizia B 2016 de la Chalkida

Echipa națională U20 masculin a României se pregătește pentru Campionatul European din această vară, organizat la Oradea în perioada 14-23 iulie.

Naționala U20 cuprinde 23 de sportivi: Emanuel Cate, Bogdan Popa, Rares Uta, Bogdan Nicolescu, Tudor Gheorghe, Nandor Kuti, Ionut Berceanu, Georges Darwiche, Andrei Iliescu, Amedeo Casale, Luca Paraschiv, Victor Petrache, Mihnea Andrei, Sebastian Ionescu, Tamas Boloni, Radu Virna, Camil Berculescu Rovinaru, Daniel Mainea, Andrei Muresan, David Engy Rosenfeld, Anton Diaconescu, Andrei Calenic si Lucas Tohatan.

Elevii lui Tudor Costescu au început pregătirea pe 5 iunie, la București. În data de 13 iunie, aceștia au sosit la Timișoara, acolo unde s-au pregătit până joi, când au plecat în Ungaria la un turneu de pregătire. Tricolorii vor întâlni Iran, vineri, 16 iunie, cu începere de la ora 19, urmând ca sâmbătă să se dueleze cu Ungaria, începând cu ora 18.

România face parte din Grupa C, alături de Macedonia, Georgia, Malta și Albania. Programul tinerilor tricolori la Campionatul European de la Oradea este următorul:

14 iulie: Georgia – România
16 iulie: România – Malta
18 iulie: Macedonia – România
19 iulie: România - Albania

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!