Stiri Juniori U17 Masculin

Naționala U16 a României, turneu de pregătire în Kosovo

Eduard Popa

Eduard Popa
06.04.2018

nationala u16 turneu pristina

Naționala U16 a României va juca în acest weekend în Pristina, capitala Kosovo, într-un turneu de pregătire. Jucătorii născuți în anii 2002 și 2003 vor întâlni formația gazdă, Macedonia și Bulgaria.

Lotul de jucători este format din Vlad Marinău (LPS CSM Oradea), Bogdan Iordache, Dragoș Bădălău, Alex Ionescu, Cristian Dinică (Steaua București), Iulian Geangu, Dorian Ioniță, Pavel Brânză (Sevlar Ploiești), Dragoș Iliescu (CSU Ploiești), Octavian Ilie (CSȘ Târgu Jiu), Dinu Roșca (4Sports București), Robert Tănăsescu și Robert Licurici (CSȘ Craiova). Staff-ul tehnic este alcătuit din Cosmin Blăgoi (Sevlar Ploiești), Alex Gliga (CSȘ Târgu Jiu) și Cosmin Șerbănescu (Phoenix Galați).

Din lot lipsesc jucătorii celor mai bine cotate echipe din România la generația 2002. Este vorba despre componenții echipelor U-BT Cluj-Napoca și CS Agronomia București. De asemenea, nu se află în lot Ștefan Grasu, născut în anul 2003, care a făcut parte din lotul U16 al României în ultimul an, anunță 24secunde.ro.

La ultimul turneu la care au evoluat juniorii naționalei U16, aceștia au terminat pe locul 8 din 8 la puternicul turneu de la Petrovgrad. Mai multe detalii aici.

Programul turneului este următorul:

Vineri – 6 aprilie

Bulgaria - Macedonia

Kosovo - România

Sâmbătă – 7 aprilie

Macedonia - România

Kosovo - Bulgaria

Duminică – 8 aprilie

Bulgaria - România

Kosovo – Macedonia

*foto: facebook Petrovgrad Basketball U16 Cup 2018 Zrenjanin

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!