Stiri Juniori U17 Masculin

Naționala U16 a României va participa la turneul de la Zrenjanin, Serbia

Eduard Popa

Eduard Popa
11.03.2018

turneu u16 romania

Selecționata masculină U16 a României va participa, în perioada 16-18 martie, la Zrenjanin, la un turneu internațional rezervat sportivilor de până la 16 ani. La această competiție și-au anunțat prezența și mai multe formații de top din Europa, printre care se numără Real Madrid, Partizan Belgrad, Lokomotiv Kuban, Fenerbahce Istanbul sau Stella Azzurra, precum și naționala U16 a Muntenegru.

Astfel, în urma calendarului competițional anunțat de sârbi, selecționata U16 a României, antrenată de Răzvan Cenean, Flavius Lăpuște și Igor Georgiev, va face parte din Grupa A, alături de Lokomotiv Kuban (Rusia), Stella Azzurra (Italia) si Petrovgrad (Serbia), in vreme ce in Grupa B se vor lupta Real Madrid (Spania), Fenerbahce Istanbul (Turcia), Partizan Belgrad (Serbia) și nationala U16 a Muntenegru.

După rezultatele înregistrate în primele două zile ale competiției, primele două locuri din grupe vor accede în semifinale și vor continua lupta pentru trofeu, în timp ce restul echipelor se vor confrunta pentru locurile 5-8. În ultima zi a turneului, organizatorii au pregătit și două concursuri înaintea finale. Astfel, participanții se vor întrece într-un “Slam-dunk contest” și un “3 point shooting contest”, cu începere de la ora 19:00.

Programul meciurilor susținute de juniorii noștri este următorul:

16 martie

Lokomotiv Kuban – România U16 (ora 14:30)

17 martie

România U16 – Stella Azzurra (ora 12:30)

Petrovgrad – Romania U16 (ora 17:00)

18 martie

Meciuri pentru clasamentul final al “U16 Petrovgrad Basketball Cup 2018”

Toate meciurile, dar și concursurile individuale, vor fi transmise în direct pe canalul de youtube “Petrovgrad Basketball Cup U16 Zrenjanin”.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSA Steaua București Vlad Florian :

    Incorect titlul
    Daca ne luam dupa cele 3 infrangeri suferite in grupa noastra, putem spune mersi ca nu am picat in grupa cealalta. Atunci am afi avut adversari pe Real, Partizan si Fenerbahce. Daca ne-au dat cu terenul in cap trei echipe de club putin cunoscute, ce ar mai fi de comentat?

    cu 6 ani în urmă (17.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!