Stiri Acvile

Naționala U20 feminin cedează și în meciul secund cu Ucraina

Silviu Isailă

Silviu Isailă
17.06.2017

Echipa națională U20 feminin a României a cedat și în meciul secund cu Ucraina, scor 56-70, după ce în primul joc amical disputat la Brașov au cedat cu scorul de 51-63. Elevele lui Dan Calancea se pregătesc pentru Campionatul European din Israel, programat în perioada 8-16 iulie.

Tricolorele au avut un început de meci mai slab, oaspetele distanțându-se la zece puncte la jumătatea actului inaugural. Până la finalul primului sfert, echipa din Ucraina ș-a distanțat pe tabelă, scor 10-26. Sfertul secund a fost unul echilibrat, încheiat la egalitate. Așadar, ucrainencele au intrat la cabine în avantaj, scor 41-25.

După revenirea de la cabine, România a avut o evoluție modestă, cedânt penultimul act al partidei. Înaintea ultimelor zece minute de joc scorul a fost 34-62. Ultimul act al confruntării a parținut româncelor.

Cea mai bună marcatoare a României a fost Ana Ferariu cu 23 de puncte la care a mai adăugat 2 recuperări și 2 pase decisive. Ioana Ghizilă a terminat partida cu 12 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă.  

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!