Stiri Acvile

Naționala feminină U18 se pregătește la Cheile Grădiștei în vederea Europenelor din august

Valentin Todea

Valentin Todea
22.06.2017

Reprezentativă tricoloră de fete under 18 a intrat în cantonament la munte, la Cheile Grădiștei, începând astfel pregătirile pentru Campionatul European Divizia B din perioada 4-13 august, competiție ce avea loc în premieră în Irlanda, la Dublin. Din staff-ul tehnic al echipei naționale de junioare fac parte Cătălin Tănase (antrenor principal), Monika Brosovszky (antrenor secund) Larisa Toma (antrenor secund) și Ioan Valerian (director tehnic).

Jucătoarele convocate pentru această acțiune sunt Teodora Armanu, Sarah Dumitrescu, Carla Popescu, Alexandra Ghiță, Teodora Manea, Andreea Fleșer, Rebeca Salatioan, Nicolett Orban, Irina Părău, Rebeca Coroianu, Denisa Vati, Amira Al Ash Hab, Maria Ferariu, Helga Csurulya, Ana Maria Vîrjoghe și Diana Tănase.

La sfârșitul lunii iunie, selecționata României se va deplasa în Bulgaria pentru câteva meciuri amicale, iar din 3 iulie va reveni în țară, urmând să plece la Oradea pentru o nouă sesiune de pregătire. Între 11-16 iulie, aceasta va participa la un turneu amical în Slovacia, pentru ca mai apoi să cantoneze la Târgoviște preț de două săptămâni, acolo unde vor juca și câteva meciuri test. Înaintea de plecarea spre Dublin, fetele au programate o nouă rundă de antrenamente la Arena de Baschet din București.

România face parte din Grupa C a Europeanului din Irlanda, altăuri de Olanda, Israel, Norvegia, Georgia și Elveția.

*Foto: FIBA

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!