Stiri

Naționalele României își continuă drumul la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, atât la masculin cât și la feminin.

Mihai Iordan

Mihai Iordan
11.08.2018

Știința București, la feminin și Bucharest Get’Em, la masculin, cu jucători care vor reprezenta România la Campionatele Europene din septembrie de la București, s-au calificat în fazele superioare la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger.

Știința București a obținut două victorii în grupa B, 19-14 cu Praga și 21-15 cu Fujisawa Suns și chiar dacă mai are de jucat mâine cu Budapesta, este sigură de calificare în semifinalele competiției.

În cealaltă grupă Paris Squad și Rome sunt deja calificate și se vor duela în meci direct pentru locul 1 în grupă în timp ce Agro Squad București și Athens Atlos vor juca pentru palmares, ambele având două înfrângeri.

În competiția masculină, Bucharest Get’Em a trecut de Rahova’s Finest în meciul pentru locul doi al grupei A, scor 20-13, ambele formații românești cedând fără drept de apel în fața celei mai bune echipe din lume, Novi Sad Al Wahda.

Alte două echipe sârbești, Zemun și Belgrad s-au calificat în sferturi cu câte două victorii din tot atâtea meciuri.

Rezultate și clasamente în turneul masculin: http://3la3.ro/ro/bucharest-challenger

Rezultate și clasamente în turneul feminin:  http://3la3.ro/ro/bucharest-challenger-women-master

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate