Stiri

Nadav Zilberstein: „Am pierdut puțin ritmul în sfertul patru, dar jucătorii mei au arătat mult caracter”

Valentin Todea, David Istrate

Valentin Todea, David Istrate
10.10.2018

Echipa israeliană Ironi Ness Ziona a trecut în dublă manșă de U-Banca Transilvania pentru a accede în grupele FIBA Europe Cup. La finalul întâlnirii de la Cluj, câștigată la o diferență de un punct de către U-BT, scor 89-88, antrenorul israelienilor, Navad Zilberstein, a vorbit la conferința de presă:

„A fost un meci foarte dificil, felicitările mele echipei clujene. A fost un adversar competitiv în ambele manșe, mulțumim pentru ospitalitea de aici. Ținta noastră a fost să controlăm tempo-ul partidei, să știm când să forțăm și când să ne oprim, să executăm eficient fazele în ofensivă, pentru că știam că vor veni agresiv de la început. Am făcut-o bine în prima repriză, am pierdut puțin ritmul în sfertul patru, dar jucătorii mei au arătat mult caracter și au știut să revină în joc. Am jucat multe meciuri în vreme și unii dintre ei sunt obosiți. Chiar dacă U-BT a menținut presiunea pe noi, cred că ceea ce ne-a ținut în meci a fost aruncarea noastră de la trei puncte.

Am executat fazele în atac bine pentru multe minute, dar nu asta a făcut diferența astăzi. Trebuia să ne descurcăm mai bine în anumite privințe, dar din fericire prestația de azi a fost suficientă pentru ca noi să mergem mai departe.

Când construiești o echipă ai nevoie de jucători care pot să arunce. Din fericire, astăzi aruncările noastre au intrat. Uneori câștigi cu aruncările ușoare de lângă panou, alteori câștigi cu ajutorul aruncărilor de la mare distanță. Dar trebuie să nu uităm ca defensiva câștigă meciuri, e un aspect în care trebuie să ne îmbunătățim jocul.

U-Banca Transilvania este o echipă foarte bună și foarte experimentată, în special în competițiile europene. Nu știu care este situația cu echipele lucky-looser, dar sper pentru ei să se califice. Sunt o echipă grozavă cu un antrenor foarte bun.”

*Foto: FIBA Europe Cup

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!