Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nandor Kuti: „Cred că meciul cu Galațiul ne-a unit, a fost un wake-up call”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
20.03.2018

Nandor Kuti, unul dintre românii de bază din lotul campioanei U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, a fost principalul marcator al formației Silvășan în meciul câștigat pe teren propriu, 84-68, cu CSM Steaua CSM EximBank București. 

Componentul formației clujene a vorbit despre ce a făcut diferența în partida cu roș-albaștri, dar și despre meciul câștigat la limită în fața celor de la Galați în ultima etapă și care au fost efectele rezultatului în sânul formației ardelene. 

„Eu cred că în acest meci apărarea a făcut diferența, am primit doar 68 de puncte pe terenul nostru, ceea ce, cred eu, e foarte bine. S-a văzut și din tribună că am avut o intensitate foarte mare și, până la urmă, așa trebuie să jucăm în fiecare meci. Cred că meciul cu Galațiul ne-a unit, am început să vorbim mai mult între noi despre jocul nostru, a fost un wake up call, să ne trezim la realitate și să punem mai multă forță în jocul nostru. Putem spune că azi s-au întâlnit două dintre favoritele la titlu, mai sunt și altele, s-a văzut și pe teren, a fost un spectacol, cu multe aruncări de trei puncte, cu dunk-uri, a fost un meci frumos. Ne așteaptă un alt meci dificil cu Timișoara, nu prea avem timp să îl pregătim, însă noi am jucat în acest ritm pe tot parcursul campionatului și suntem obișnuiți”, a concluzinat Kuti, conform u-bt.ro. 

Titular, Nandor Kuti a fost prezent pe parchet în confruntarea cu Steaua preț de aproximativ 28 de minute, timp în care și-a trecut în cont 16 puncte, 3 recuperări, 2 pase decisive, 2 mingi pierdute și 13 unități în dreptul eficienței. Din punct de vedere al procentajelor, baschetbalistul grupării ardelene a terminat confruntarea cu 67% (4/6) la aruncările de 2 puncte, 100% (2/2) de la mare distanță, respectiv 33% (2/6) din dreptul liniei de fault. 

*Foto: Manases Sandor @Facebook U-BT Cluj-Napoca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!