Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nandor Kuti: „Mergem acolo să câștigăm, să dăm totul pe teren”

David Istrate

David Istrate
06.04.2019

Duminică, 7 aprilie, Sala Transilvania din Sibiu va găzdui cel de-al 4-lea episod din acest sezon al rivalității dintre BC CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca. Până în acest moment, formația gazdă s-a impus de două ori, prin urmare, clujenii vor fi foarte motivați să își egaleze rivala.

Înaintea acestei partide, Nandor Kuti și-a spus părerea despre duelul cu BC CSU Sibiu. Baschetbalistul de 23 de ani știe că va juca într-o sală plină însă își dorește să câștie și consideră acest joc o bună pregătire pentru playoff și Final Four. De asemenea, Kuti a spus că atmosfera din vestiar este una foarte bună, aspect care îi oferă siguranță.

Da, va fi un meci intens într-o sală, cum știm, full mereu. Nu ne gândim că nu mai putem să ocupăm locul întâi, mergem acolo să câștigăm, să dăm totul pe teren, să ne pregătim pentru playoff și Final Four. Am analizat meciul, am făcut un meci foarte prost, foarte multe greșeli dar acum avem timp să ne pregătim pentru Final Four și pentru playoff. Eu zic că avem o atmosferă foarte bună în vestiar. Chiar acum a născut nevasta lui Tony, toți suntem fericiți pentru el. Avem atmosferă bună, ne antrenăm bine, acum avem timp să rezolvăm toate punctele slabe. Eu zic că o să fie foarte bine în Final Four și în playoff.”

Cele două echipe se întâlnesc duminică, 7 aprilie, de la ora 19:30 la Sibiu, iar meciul poate fi urmărit în direct pe Digisport.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!