Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nandor Kuti: „Vrem să îi dedicăm victoria lui Aleksandar Rasic”

Paul Olar

Paul Olar
14.05.2017

Bucurie mare în sânul formației U-Banca Transilvania. Clujenii revin în finală după ce au reușit să se impună în decisivul cu CSM CSU Oradea de sâmbătă seara. Încleștarea s-a încheiat la scorul de 84-78, peste 2.600 de oameni purtându-i pe băieții lui Silvășan spre victorie.

Nandor Kuti, unul dintre jucătorii care au strălucit pe parchet în meciul cinci cu bihorenii, a lăudat atmosfera din Horia Demian. Totodată, jucătorul spune că întregul grup alb-negru îi dedică succesul lui Aleksandar Rasic, care a suferit o accidentare și va fi indisponibil câteva luni. 

Nandor, o calificare în finală după un meci electrizant…

Da, a fost un meci foarte greu pentru noi. Am intrat în teren motivați, știam că nu avem altă posibilitate. Trebuia să îi batem pe orădeni, sunt o echipă bună. Ne-au pus mari probleme în meciurile trei și patru de la Oradea și ne-am hotărât să nu îi lăsăm să câștige decisivul.

A contat avantajul terenului propriu?

Sala a fost senzațională. Sper ca de acum înainte fiecare meci să fie așa, indiferent cu cine jucăm. Indiferent dacă jucăm în campionat, semifinale sau finală.

Eșecurile de la Oradea v-au zdruncinat cu siguranță. Cum au fost ultimele zile, mai exact?

Au fost niște zile grele. Am stat foarte mult la video, iar antrenorii ne-au explicat ce am greșit. Ei au făcut o treabă extraordinară, ajutându-ne să găsim părțile slabe ale orădenilor.

Îi dedicați victoria lui Aleksandar Rasic?

Bineînțeles! Cred că toată echipa vrea să îi mulțumească pentru ce a făcut. Este un jucător extraordinar și un caracter pe măsură. Personal, vreau să îi mulțumesc pentru sfaturile pe care mi le-a dat în acest sezon.

În finală veți juca cu Steaua...

Încă nu ne-am gândit la finală, ne-am gândit doar la meciul cinci cu Oradea.

*Foto: Andor Marton

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca stef :

    Kuti
    Bravo Nandor! A fost foarte important că ți-ai recăpătat curajul de a juca! Continuă! Mulțumiri tuturor celor care te-au motivat și ți-au redat încrederea în tine!

    cu 6 ani în urmă (14.05.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe smilu :

    Urraaaa
    Talentului tau ai adaugat determinarea, esti pe drumul cel bun sigur, vei descoperi si intelepciunea si inteligenta in joc, este foarte aproape de tine. Important ca le-ai exprimat si asta a fost un imbold pentru toti coechipierii. Finalizarea prin dunk dupa patrundere, spargerea apararii, nu este la indemana multor jucatori straini aciuiti prin acest campionat. Succes! m-ai facut fericit! pe partea jucatorului roman de baschet.

    cu 6 ani în urmă (14.05.2017) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca zol2121 :

    cj
    Magnific Kuti, jos palaria, tot asa in continuare!

    cu 6 ani în urmă (14.05.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Bravo Kuti !
    Am scris dupa meciurile de la Oradea despre Kuti ca e umbra jucatorului de dinainte de accidentare . Cam asa a inceput si in meciul decisiv, cu frica, fara incredere, dar dupa primele reusite si-a dat drumul si a redevenit cel pe care-l cunosteam ca un mare talent . De asemenea Barro s-a schimbat in bine cu 180 de grade, iar Kariniauskas a fost util . Acestea au fost atuurile noaste ( plus punctele lui Kindell ), caci ceilalti au jucat cam la fel ca la Oradea . Si inca ceva, sa fim obiectivi si sa recunoastemca ne-a ajutat si CSM-ul, care n-a mai repetat jocurile bune de-acasa . Cat priveste publicul , fara cuvinte !

    cu 6 ani în urmă (14.05.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!