Stiri

Nationala Romaniei termina FIBA 3x3 U18 Europe Cup pe locul 4

Mihai Iordan

Mihai Iordan
03.09.2018

România încheie pe locul patru FIBA 3x3 Europe Cup 2018, cea mai buna performanta reușita la o competiție FIBA 3x3 pe națiuni (Europene sau Mondiale) de un lot U18.

România a cedat în fata Serbiei, 13-21, în semifinalele Campionatelor Europene de Baschet 3x3 U18, iar apoi Spania și-a luat revanșa în fața tricolorilor după disputa din grupe și s-a impus in finala mica, scor 21-12.

A fost un weekend de poveste pentru Victor Bogdan care a incheiat FIBA 3x3 U18 Europe Cup de la Debrecen pe primul loc in clasamentul marcatorilor, cu 45 de puncte in cinci meciuri si a fost inclus in tridentul ideal al competiției alaturi de campionul european Mate Mokanszki (Ungaria) si medaliatul cu bronz Pere Sureda (Spania).

Felicitări Radu Petrescu, Robert-Ionuț Nanu, Pegkas Panaiotis și Victor Bogdan!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate