Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Naylor şi Lazăr, „double-double” în jocul contra lui BC SCM Timişoara

Dan Oancia

Dan Oancia
05.01.2018

BC Timba Timişoara a avut o prestaţie solidă în partida din seara precedentă, în care şi-a întâlnit rivala din oraş, BC SCM Timişoara. „Urşii” au condus pe parcursul primului sfert, pe care l-au încheiat la +7, ca ulterior să ţină în apropiere de adversar, până pe parcursul ultimei secvenţe. 

În lipsa rotaţiei, echipa fiind alcătuită ieri seară din doar nouă jucători, principalii artizani ai prestaţiei „urşilor” au fost Cameron Naylor şi Mario Lazăr, iar ambii au terminat meciul în „double-double”. 

Americanul de 2.01, Cameron Naylor, a fost cel mai bun marcator al echipei sale, cu 21 de puncte, 16 dintre ele venite în urma aruncărilor de două puncte, procentajul ridicându-se la 53%. Din afara semicercului şi-a încercat norocul de două ori, una dintre ele fiind concretizate, iar de la libere a avut procentaj de 100%, cu două din două aruncări. Alături de colegul său Mario Lazăr, Naylor a făcut legea sub panou şi a recuperat mingea de 12 ori, opt dintre acestea fiind pe fază defensivă, realizări la care li s-au alăturat alte trei pase decisive, pentru un indice al eficienței de +27.

Mario Lazăr, la cei 2.01 metri, a fost cel mai bun recuperator al partidei. A avut nu mai puţin de 14 recuperări, care vin după cele 17 reuşite în faţa campioanei U BT Cluj-Napoca. Cu 11 puncte, Lazăr a intrat în „double-double”, având şi trei pase decisive, pentru +17 la eficiență în mai mult de 38 de minute. Pivotul Timbei este la al doilea meci consecutiv în care a avut o prestaţie excelentă, după cel contra clujenilor campioni, unde a marcat 26 de puncte şi a avut o eficienţă de +37.

*foto: Andreea Vlase

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!