Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Aleksandrov, MVP ul partidei cu Dinamo Bucuresti

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
03.12.2017

aleksandrov craiova

SCMU Craiova a ajuns la 4 victorii din 7 meciuri după succesul cu Dinamo, scor 110-84 și urcă pe poziția a patra în clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Pivotul Nemanja Aleksandrov a fost cel mai bun jucător al meciului. Aleksandrov a reușit în cele 33 de minute petrecute în teren un double double, cu 30 de puncte și 11 recuperări. Sârbul a reușit să ajungă la cota +41 a eficienței. El a reușit astfel cea mai bună prestație individuală la acest capitol din actuala stagiune. Recordul precedent a aparținut lui Goran Martinic, care adunase un indice de +37 în duelul câștigat cu Timba Timișoara, scor 103-90.

Nemanja Aleksandrov a adunat în cele cinci meciuri în care a evoluat până acum o medie de 17.8 puncte pe meci, cu 7.6 recuperări și 2 pase decisive.

Al doilea marcator al oltenilor în duelul cu Dinamo a fost Ivan Siriscevic, care în cele 31 de minute jucate, a adunat 29 de puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive.

In etapa următoare SCMU Craiova se va duela în deplasare cu CSU Sibiu, iar CS Dinamo va primi vizita celor de la Phoenix Galați.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!