Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Maric:„ Steaua este o echipă periculoasă”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
25.01.2014

Nemanja Maric, fundașul celor de la SCM U Craiova prefațează partida pe care echipa sa o va disputa în compania Stelei, la București. Sârbul consideră că el împreună cu colegii săi pot oferi mai mult decât au arătat până acum și se așteaptă ca și victoriile să vină ca rod al muncii pe care o depun. Maric a declarat următoarele:

„Va fi un meci important pentru ambele echipe. Pentru Steaua deoarece joacă acasă și au nevoie de victorie. Pentru noi deoarece ne-au învins în sala noastră și noi trebuie să ne luăm revanșa și să ne luăm victoria înapoi. Muncim din greu și credem în calitatea noastră și suntem siguri că vom începe să câștigăm meciuri. Am pierdut câteva meciuri în deplasare. Programul nu a fost unul ușor. Am avut câteva meciuri în mână pe care însă nu le-am dus până la final. Noi jucăm exact dar avem nevoie doar de un pas în plus și sunt sigur că-l vom face. Steaua este o echipă periculoasă deoarece au mai mult de un jucător care pot crea și face probleme. Gallimore, Pavkovic, Djurasovic sau Stănescu sunt toți jucători care pot crea aruncări.”

În acest sezon Nemanja Maric are medii de 6.8 puncte, 3.0 recuperări și 3.7 pase decisive în fiecare meci.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova BRYLYANTUL :

    FITI MAI OPTIMISTI
    TREBUIE SA CREDEM MAI MULT IN VICTORIE IN MECIURILE DIN DEPLASARENU SA MERGEM CA MIELUL LA TAIAT

    cu 10 ani în urmă (27.01.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!