Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Milosevic: “Mă aștept ca noi să jucăm organizat”

Bogdan Isailă, Lucian Călinescu

Bogdan Isailă, Lucian Călinescu
09.03.2014

Energia Rovinari primește vizita campioanei CSU Asesoft Ploiești. Cu acest prilej Nemanja Milosevic ne-a oferit o declarație:

„Următorul meci este cel mai important pentru noi deoarece ne dorim să terminăm pe o poziție cât mai bună. Noi jucăm acasă și va fi un meci foarte bun pe durata celor 40 de minute. Jucăm în fața uneia dintre cele mai bune echipe din ligă și mă aștept ca noi să jucăm organizat. Așa vom avea șanse reale de a câștiga. Jucăm acasă și avem o motivație în plus pentru a câștiga. Asesoft este o echipă foarte bună cu mulți jucători de calitate și experimentați și care mereu este în vârful Ligii din România. Îi respectăm dar nu ne este teamă de ei.”

Debutul muntenegreanului în vârstă de 27 de ani este unul demn de remarcat. Acesta a jucat 5 partide de când a sosit în România și a strâns medii pe meci de 15.0 puncte, 10.4 recuperări și 1.0 pase decisive.

foto: csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!