Stiri

Nemanja Milosevic, cel mai bun marcator din preliminariile FIBA Europe Cup

Dan Oancia

Dan Oancia
12.10.2017

Nemanja Milosevic

Dacă la nivel de echipă, reprezentantele României nu au reuşit calificarea mai departe din preliminariile FIBA Europe Cup, individual doi jucători de la CSM Oradea şi Steaua s-au făcut remarcaţi. În fotoliul de lider al celor mai buni marcatori din preliminariile competiţiei europene este Nemanja Milosevic, iar podiumul este completat de Brandon Taylor de la Steaua EximBank Bucureşti. 

În „dubla” contra celor de la Balkan Botevgrad, baschetbalistul bihorenilor a ajuns la o medie de 25.5 puncte, timpul petrecut în medie pe parchet fiind de 31 de minute. Aşadar, în ciuda eliminării echipei sale, Milosevic a fost „coşgheterul” disputelor româno-bulgare. Baschetbalistul lui CSM Oradea a avut un procentaj de 58,4% la aruncările de două puncte, în vreme ce de la distanţă procentajul său a atins 54,5%. În meciul retur Nemanja Milosevic a marcat nu mai puţin de 36 de puncte.

Brandon Taylor, de la Steaua EximBank Bucureşti, s-a poziţionat pe ultima treaptă a podiumului după meciurile contra lui Kormend. Americanul născut în New Jersey a avut o medie de 22 de puncte şi a petrecut aproximativ 34 de minute pe parchet, fiind printre jucătorii indispensabili pentru echipa sa, care a fost învinsă în ambele meciuri. La aruncările de trei puncte procentajul său de reuşită s-a ridicat la 40%, în timp ce din interiorul semicercului a trecut prin coş 57,1 % dintre încercări.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!