Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Petrovic: „Îmi va face plăcere să joc în fața unui public cunoscător de baschet"

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.01.2014

Nemanja Petrovic, fundașul sârb al celor de la Concordia Chiajna, a prefațat disputa de sâmbătă în compania Energiei Rovinari. Confruntarea se va juca în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, iar startul se va da la ora 19:00.

„Jocul împotriva Energiei Rovinari va fi unul extrem de dificil, ca fiecare meci de altfel, însă eu cred în echipa mea și știu că vom da totul pentru un rezultat bun. De asemenea, mă aștept să vină foarte multă lume la sală, având în vedere că oamenii din Târgu Jiu sunt cunoscători de baschet, iar pentru mine va fi o plăcere să evoluez în fața lor”, a mărturisit Petrovic pentru TotalBaschet.

Baschetbalistul este de părere că atuul principal al adversarilor de mâine nu este vreun jucător anume, ci întreg colectivul. 

„Când mă uit peste echipa Rovinariului văd o legătura foarte strânsă între toți jucătorii, lucru la care a contribuit din plin antrenorul lor. Florin Nini este un tehnician foarte bun care știe cum să scoată maximum de la fiecare jucător în parte. Din punct de vedere statistic, Louis Darby pare cel mai periculos jucător al lor, dar în opinia mea trebuie să ne fixăm atenția pe toți cei 12 jucători de care dispune Energia Rovinari”, a concluzionat sportivul din țara vecină. 

În meciul pierdut de Concordia în tur, pe teren propriu, în fața oltenilor, Nemanja a terminat cu 27 de puncte puse pe tabelă, 4 recuperări, 4 pase decisive, 2 intercepții și 5 mingi pierdute, pentru un indice la eficiență de 26 de unități.

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!