Stiri Liga I Masculin

Nemanja Petrovic: „E normal să fiu puțin supărat, pentru că mi-am dorit să joc din nou în România”

Paul Olar

Paul Olar
18.07.2016

Salvarea Energiei Târgu Jiu de către investitori greci se dovedește a fi  doar un vis frumos. Elenii vor să părăsească echipa, astfel că fiecare baschetbalist ce avea contract este nevoit să se transfere. În această situație se află și Nemanja Petrovic, fost jucător la Concordia Chiajna și BC Timba Timișoara.

„Îmi pare rău că echipa nu va mai primi bani de la greci. Din păcate, asta însemană că eu și alți jucători nu mai avem contracte. Am vorbit cu domnul Smyris și el mi-a explicat totul. Nu e treaba mea să spun ce cred, pentru că eu sunt profesionist, dar e normal să fiu puțin supărat, pentru că mi-am dorit să joc din nou în România. Acum e important să îmi găsesc altă echipă cât de curând. Am încredere în domnul Smyris și sunt liniștit, deoarece știu că el este un agent foarte bun și îmi va găsi echipă”, a declarat Petrovic, pentru Total Baschet. 

Sârbul a ținut să le transmit și un mesaj călduros oamenilor apropiați de trupa gorjeană.

„La sfârșit, îi doresc toate cele bune domnului Krokos și oamenilor de la Energia. Nu vreau să îi uit nici pe fani și sper ca echipa să treacă peste aceste moomente grele. Târgu Jiu e un oraș care trăiește pentru baschet și sunt sigur că vom coopera din nou, cu mare plăcere.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!