Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Petrovic: "Mă simt ca un român"

Paul Olar

Paul Olar
31.01.2014

Cu un bilanț de 14 înfrângeri și doar un singur rezultat pozitiv, Concordia Chiajna se clasează pe ultima poziție în Liga Națională de baschet masculin. Foamea de rezultate este însă mare în sânul trupei ilfovene, care se deplasează sâmbătă pe terenul lui "U"-BT Mobitelco Cluj-Napoca.

Într-un scurt interviu acordat site-ului Total Baschet, Nemanja Petrovic spune că duelul cu ardelenii va fi unul de foc. Totuși, sârbul promite că formația lui Vlasti Vukadinovic nu se va da bătută, fundașul dezvăluind că a fost aproape să plece de la Chiajna. 

Cum vezi confruntarea cu "U"-BT Mobitelco?

Meciul de la Cluj-Napoca va fi dificil, la fel cum au fost toate de până acum. Antrenorul și colegii mei sunt oameni muncitori și vom juca fără frică. Mergem acolo să dăm totul și să ne luptăm pe teren.

Cât de greu este să evoluați fără Aleksandar Vuletic?

Trebuie să recunosc că ne descurcăm cu dificultate. Noi ne comportam ca frații, atât pe teren, cât și în afara lui. În orice moment al jocului știam de la ce să mă aștept din partea lui, cu toții ducându-i lipsa. Chiar și așa, sunt mulți baschetbaliști dornici de afirmare precum Marian Arărău, Ciprian Mihai, Horia Codin sau Dimitris Rasty.

O singură victorie și 14 eșecuri pentru Concordia. Crezi că acesta este potențialul adevărat?

Cu siguranță vom bifa câteva succese până la finalul stagiunii!

Ai rămas singurul jucător străin al echipei. Ne poți spune dacă te gândești să părăsești echipa?

Deși pare greu la prima vedere să fiu singurul străin, eu nu văd o problemă în asta. Mă aflu la al doilea sezon alături de Concordia și pot să spun că deja mă simt ca un român. Coechipierii sunt oameni grozavi și m-au ajutat să mă integrez. Îmi place mult în România și sper să rămân aici împreună cu soția și copilul. Am avut câteva oferte, dar nu mi-am dorit să părăsesc țara. Îmi voi respecta angajamentul față de Chiajna și voi da totul până la finalul sezonului, apoi vom vedea ce urmează.

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!