Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Petrovic: „Nu e o rușine să pierzi împotriva unei echipe precum e Energia Rovinari”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.01.2014

Nemanja Petrovic, fundașul Concordiei Chiajna, și-a felicitat adversarii de la Energia Rovinari, după victoria acestora, scor 84-60, într-uEnen meci care a contat pentru prima rundă a returului din Liga Națională de Baschet Masculin. 

Sârbul galben-verzilor a făcut un joc destul de bun, terminând cu 18 puncte, 2 recuperări, 2 intercepții și 2 mingi pierdute, pentru un indice la eficiență de 11 unități, totul în 35 de minute jucate. Astfel, în urma acestei prestații, Petrovic a explicat că a încercat să dea tot ce are el mai bun, așa cum o face de fiecare dată. În timp ce despre partida în sine, baschetbalistul a declarat pentru TotalBaschet următoarele:

„Nu este deloc o rușine să pierzi în fața unei echipe precum e Energia Rovinari. Aceștia sunt într-adevăr foarte buni, au jucători excelenți, la fel și antrenorul și suporterii. Cred că orice echipă din Liga Națională va trebui să pună în joc tot ceea ce au ei mai bun dacă vor să câștige în fața Rovinariului în sala din Târgu Jiu. În acest meci ne-a lipsit mult concentrarea, experiența și câțiva jucători în rotație. Vreau să felicit Energia Rovinari pentru această victorie și sper că vor obține rezultat bune în acest an”. 

În runda următoare, Concordia Chiajna va primi pe teren propriu vizita celor de la Baschet Club Timișoara. 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!