Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Mandic: „Am insistat să-i ținem pe adversari departe de panou, să nu le permitem să facă recuperări ofensive”

Paul Olar

Paul Olar
23.10.2016

BC SCM Timișoara a obținut o nouă victorie în Liga Națională, după ce a trecut sâmbătă pe teren propriu de BCM U Pitești, cu 76-57. La finalul disputei, Nenad Mandic a explicat succesul băieților săi, punctând câteva dintre aspectele care au făcut diferența în jocul din etapa cu numărul V.

”Victorie foarte importantă pentru noi. Am avut probleme doar în primul sfert; vorbisem cu jucătorii înainte de meci să oprească tranziția ofensivă a Piteștiului și jocul de sub panou, în special în relația unu-la-unu,  la Mladenovic și  Hunter. De asemenea, le-am cerut să-l stopeze pe Marinov. Am insistat să-i ținem pe adversari departe de panou, să nu le permitem să facă recuperări ofensive. Am avut probleme în prima repriză, când Piteștiul a prins opt mingi sub panoul nostru și când am primit puncte ușoare pe tranziție.  Cel mai important este că am rezolvat aceste probleme în repriza a doua și, în ciuda unor minute de secetă și a faptului că i-am lăsat pe piteșteni să revină, dar cu siguranță am controlat această partidă timp de 35 de minute și sunt fericit că toți jucătorii au contribuit la acest succes”, a declarat tehnicianul, pentru site-ul oficial al bănățenilor.

În etapa următoare, BC SCM Timișoara se deplasează la Târgu Mureș.

*Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!