Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Mandic: „Este un meci în care îmi pun mari speranțe”

Valentin Todea

Valentin Todea
09.02.2016

Bănățenii primesc vizita argeșenilor într-un meci ce se anunță a fi foarte disputat. Înaintea partidei programate mâine seară, tehnicianul Timișoarei, Nenad Mandic, și-a oferit opiniile pentru site-ul oficial al echipei:

”Este un meci esențial pentru noi, în care îmi pun mari speranțe. Piteștiul are câteva individualități de marcă, dintre care Ross cred că este unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului, dar și noi ne aflăm într-o perioadă bună. Există unele probleme medicale în lot pe care sperăm să le rezolvăm, dar oricum ne vom bate pentru fiecare minge. Și la Târgu Jiu am fost aproape de un rezultat bun, chiar dacă am evoluat cu doar șapte jucători, dintre care unul a fost foarte tânărul Vlad Szekely.”

*Foto: Alin Peptan/ csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!