Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Mandic: „Le-am cerut jucătorilor să fie energici, să pună presiune pe adversari și ne-a reușit”

Valentin Todea

Valentin Todea
25.09.2016

Formația alb-violetă a reușit prima victorie din noua stagine a Ligii Naționale de Baschet Masculin. BC SCM Timișoara s-a impus în deplasarea de la Dinamo cu scorul de 73-64. Antrenorul bănățenilor, Nenad Mandic, a declarat următoarele după acest succes, conform scmtimisoara.ro:

“Un meci foarte, foarte dificil, așa cum ne așteptam. Am controlat partida vreme de 40 de minute și chiar dacă am avut unele căderi, ne-am impus. Am gestionat bine rotația relativ scurtă și faptul că Marko Cakarevic a jucat ușor accidentat. Am avut unele probleme cu faulturile în prima repriză, dar le-am cerut jucătorilor să fie energici, să pună presiune pe adversari și ne-a reușit. Despre cei doi jucători care au înscris împreună 45 de puncte, pot să spun că Jeremic a marcat în momente importante, iar Komatina a făcut foarte bine și faza defensivă. Am comis și unele greșeli care le-au permis adversarilor să se apropie, însă victoria este importantă și sper să continuăm seria succeselor.”

*Foto: Stefan Constantin/ Sportpictures

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gelu eftimie :

    #
    Doua echipe foarte slabe, care n-au cum sa prinda play-off-ul. Timisoara a castigat pentru a fost putin mai lucida per ansamblu si a avut un procentaj bun la aruncarile de afara. Totusi, un meci prost, plin de greseli tehnice; rareori am vazut atatea pase gresite sau mingi pierdute din dribling. Sper ca dinamo sa retrogradeze si, din cate am vazut, au toate sansele s-o faca :)

    cu 7 ani în urmă (26.09.2016)
    • CSM CSU Oradea popsiis:

      Retrogradare
      O singura echipa va retrograda si aceea va fi mai mult ca sigur baia mare

      cu 7 ani în urmă (27.09.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Concluzia: Toate echipele is foarte slabe, locurile 1-8 vor si ocupate de o singura echipa, reprezentata de seama a nomenclaturii, reprezentanta de cinste a intregul sistem, a aparatului de partid, a clasei muncitoare si pacii in toati muncipiile lumii!

    cu 7 ani în urmă (26.09.2016) Raspunde
  • SCM Timișoara sorin :

    inceput
    Komatina si-a revenit,incetul cu incetul sper sa intre in ritmul fiecarui meci si Dragusin.Trebuie gestionat bine si sfertul trei,care in trecut ne dadea satisfactii.

    cu 7 ani în urmă (30.09.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!