Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Markovic: „Nu am știut să păstrăm avantajul de 10 puncte de la pauză”

Eduard Popa, David Istrate

Eduard Popa, David Istrate
23.03.2018

costescu eliminat bc scm timisoara u bt cluj

BC SCM Timișoara a suferit o înfrângere la două puncte, scor 93-91, în ultima etapă a primei faze din sezonul regulat al LNBM, pe terenul celor de la U-BT Cluj-Napoca.

A fost un meci echilibrat, în care nervii au fost întinși la maxim. Antrenorul Timișoarei, Tudor Costescu, a fost eliminat pentru proteste de către arbitrul principal al partidei, Marius Ciulin. Așa că în ultimele cinci minute locul său pe bancă a fost de luat de secundul Nenad Markovic, cel care la sfârșitul partidei s-a arătat mulțumit de prestație elevilor săi:

„În primul rând vreau să felicit echipa gazdă care a jucat astăzi, la fel și pe băieții mei care au jucat un meci bun, un meci de playoff în care am dat totul pentru a ne asigura locul 3. Diferența a fost că nu am știut să stăm în fața lor și să păstrăm avantajul de 10 puncte de la pauză. Ei au intrat mult mai agresivi în repriza a doua. Vreau să îi felicit pe gazde. A fost un meci foarte bun între două echipe care joacă în primele 6.”

Întrebat despre performanțele timișorenilor din acest sezon, Markovic a spus:

„Suntem mulțumiți de prestația din sezonul nostru regulat, dar  am venit aici să jucăm un meci bun în care puteam bate echipa Clujului care e principala favorită la titlu. Din păcate am căzut fizic în ultimele 3 minute. Asta e, avem 10 meciuri în top 6 în care va trebui să ne găsim o poziție pentru playoff.”

Tehnicianul sârb a preferat să nu comenteze eliminarea colegului său de către brigada de arbitri.

După acest meci, BC SCM Timișoara termină prima fază a sezonului regulat cu 15-7 și va termina în cel mai rău caz pe locul 4 în Liga Națională.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!