Stiri

Neoficial. Chris Paul a cerut să fie transferat de la Houston Rockets

David Istrate

David Istrate
19.06.2019

Nici nu a trecut o săptămână de la încheierea sezonului 2018-2019 și deja s-au produs primele modificări pentru următoarea ediție NBA. Anthony Davis a trecut la Los Angeles Lakers în timp ce Kyrie Irving, Al Horford, Harrison Barnes și alți jucători au decis să nu opteze pentru ultimul an de contract.

Așadar, se anunță o vară extrem de interesantă în care polul de putere deținut de Golden State Warriors se va distribui în diferite locuri. Având în vedere accidentările din lotul lui Steve Kerr, Houston Rockets devenea una din principalele favorite la câștigarea conferinței de Vest. Ultimele știri nu sunt însă prea bune pentru organizația din Texas.

Conform lui Vincent Goodwill, relația dintre Chris Paul și James Harden este așa de proastă încât apropiații spun că nu mai poate fi salvată. De aceea, sursele susțin că primul ar fi cerut să fie transferat de la Houston Rockets. Goodwill a scris un material în care a explicat că cele două superstaruri ce au evoluat în ultimii doi ani sub comanda lui Mike D'Antoni nu și-au vorbit timp de două luni. Mai mult decât atât, aceștia au ajuns să se enerveze unul pe altul la antrenamente și să nu mai aibă niciun fel de respect unul față de celălalt.

Dacă acest lucru este adevărat, atunci situația se complică foarte tare pentru Houston Rockets, aceasta fiind nevoită să convingă o altă organizație să accepte contractul uriaș al lui CP3. Acesta ar trebui să ia peste 38 de milioane de dolari în următorul sezon, o sumă foarte mare pentru un baschetbalist ce are 34 de ani și a avut numeroase probleme cu accidentările.

Totuși, Daryl Morey, managerul lui Rockets, susține că Paul nu ar fi cerut un trade și că această știre este falsă, urmând ca amândoi să se afle în lot și pentru sezonul 2019-2020. De asemenea, fundașul american a postat un comentariu pe o rețea de socializare în care își exprima surprinderea față de cele apărute în presă. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în următoarele luni însă cert este că cei de la Houston Rockets ar trebui să facă toate eforturile pentru a-l ține pe Chris Paul deoarece, cu el în lot, au mari șanse să ajungă în finala NBA.

*foto: Rick Pedroncelli/Associated Press

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate