Stiri

Nick Calathes, incert pentru meciul 3 cu Real Madrid din playoff-ul Euroligii

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.04.2019

Panathinaikos joacă cu spatele la zid în meciul 3 cu Real Madrid din playoff-ul Euroligii. Grecii sunt conduși cu 2-0 la general și nu-și mai permit pași greșiți dacă își doresc calificarea în Final Four-ul din Spania.

Pe lângă problema scorului la general, Rick Pitino se confruntă și cu probleme de lot. Nick Calathes se confruntă cu probleme la genunchi și este incert pentru următorul joc cu Real Madrid din Euroligă. Starul grec s-a alăturat la antrenamentele lui PAO abia ieri, 21 aprilie, dar în continuare prezența sa este pusă sub semnul întrebării.

Cu siguranță misiunea de revenirea a lui Panathinaikos va fi mult mai dificilă fără Nick Calathes. Conducătorul de joc are cifre de 12.1 puncte, 8.7 pase decisive și 4.4 recuperări în medie pe meci în acest sezon de Euroligă. În primele două partide cu Real Madrid, Calathes a terminat cu 17 puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări, respectiv un punct, 7 pase decisive și 4 recuperări.

Meciul 3 al seriei dintre Panathinaikos și Real Madrid se joacă mâine, 23 aprilie, cu începere de la ora 21:00 la OAKA. Partida va putea fi urmărită în direct la Digi Sport 4.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!