Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nick Novak, record stagional de pase decisive într-un meci

Eduard Popa

Eduard Popa
03.12.2017

nick novak scm u craiova

SCM U Craiova a reușit să câștige duelul cu Dinamo București, scor 110-84. Partida a contat pentru etapa a șaptea a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

În absența lui Goran Martinic, care a fost menajat pentru această întâlnire, la poziția 1 a luat startul pentru craioveni americanul Nick Novak. Acesta a reușit nu mai puțin de 13 pase decisive, ocazie cu care a stabilit un nou record stagional de pase decisive într-un meci.

Precedentul record aparținea era împărțit de trei jucători: Martinic, Brandon Taylor de la CSM Steaua și Georgi Tsintsadze de la Poli Iași, fiecare cu câte 11 pase decisive.

În acest sezon, Novak are 2,7 puncte și 3 pase decisive, în puțin peste 11 minute pe întâlnire.

Cu această victorie, Craiova ajunge la un palmares de 4-3. Următoarea partidă va fi în deplasare în compania celor de la CSU Sibiu.

*foto: Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!