Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nick Russell a fost jucătorul decisiv în victoria celor de la BCM U Pitești

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
25.04.2018

nick russell pitesti steaua

BCM U Pitești a învins CSM Steaua, scor 77-69, în penultima etapă din Top 6 LNBM.

Cel mai bun marcator al celor de la BCM U Pitești a fost Nick Russell, care, în 27:19 minute petrecute pe parchet, a reușit 22 de puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive, pentru un indice de eficientă de 22. Russell a avut procentaje de 80% la aruncările de 2 puncte(8/10), 100% la aruncările de la mare distanță(1/1) și 100% la linia de libere(3/3).

Acesta a reușit, de asemenea, să stabilească soarta meciului.Cu doar 8 minute înainte de final, când tabela arăta scorul 58-58 și partida era una extrem de tensionată, fundașul pitestenilor a reușit pe cont propriu să își distanțeze echipa decisiv printr-o aruncare de la mare distanță, urmată de un dunk spectaculos din mingea câștigată de Matti Nuutinen pe atacul steliștilor și încă două reușite, dintre care un coș cu fault, pentru un run de 10 puncte.

În acest sezon, americanul are medii statistice de 11,6 puncte, 3,7 recuperări și 3,1 pase decisive pe meci.

BCM U Pitești ocupă în acest moment poziția a 6-a în clasament și urmează să se deplaseze în ultima etapă din “Top 6” pe terenul celor de la BC SCM Timișoara, fără să mai aibă însă șanse de a încheia sezonul pe altă poziție.

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!