Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nicolae Robu: „Din păcate am avut parte de un management defectuos”

Eduard Popa, Andreea Vlase

Eduard Popa, Andreea Vlase
18.01.2018

Primarul Nicolae Robu a vorbit despre restanțele acumulate la clubul finanțat de instituția pe care o conduce. S-a vehiculat că restanțele salariale s-au adunat pentru că autoritățile au decis să se ocupe de alte probleme, cum ar fi căldura pentru cetățeni.

Invitat la emisiunea În Prelungiri, de pe TVR 3, edilul Timișoarei a spus că anul trecut Primăria a dat mai mulți bani decât s-a promis inițial la clubul municipal. Acesta a subliniat că instituția pe care o conduce nu are o pușculiță unde să strângă bani „fără număr” pentru a îi da când este nevoie.

„Nu (n.r. ar trebui să se teamă oamenii care își fac treaba la SCM pentru viitorul lor în anul 2018). Atâta cât angajăm că vom da de la Primărie, atât vom da. Anul trecut am dat mai mult decât am promis inițial. Din păcate am avut parte de un management defectuos. Da, au greșit, sigur. La un moment ni s-a comunicat o situație de criză, cu restanțe foarte mari și evident că noi nu avem o pușculiță în care să punem o grămadă de bani. Să punem bani fără număr ca să dăm când apare nevoia. Noi avem proiecte serioase în derulare. Și sportul este un proiect serios pe toate ramurile, din punctul meu de vedere, dar ne-a luat prin surprindere.

Nu s-a atins target-ul în atragerea de fonduri private. Asta a fost problema. Când am discutat, la început, să susținem și echipă de handbal feminin, de baschet, pentru că Timișoara merită. S-au făcut aceste echipe care nu cheltuiesc foarte mult și care eu cred că sunt necesare, dar înțelegerea a fost că se vor atrage mult mai mulți bani din mediul privat. Ori, s-au atras mult sub nivelul cheltuielilor.

Este de neînțeles, pentru mine, cum mediul privat nu susține mai nimic în Timișoara. Sunt cam vorbe goale să vii cu 7.000 de euro, tu companie cu milioane sau miliarde de euro cifră de afaceri... nu pot să înțeleg. În Timișoara am promovat fiscalitate redusă la minimum”, a declarat Nicolae Robu, la emisiunea amintită.  

Întârzieri salariale s-au acumulat la toate secțiile clubului timișorean, atât la cele două echipe de baschet, cât și la handbal sau rugby. 

*foto: renasterea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!