Stiri

Nicolas Laprovittola, magistral în sferturile de finală ale Cupei Spaniei

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.02.2019

Joventut Badalona s-a calificat în semifinalele Cupei Spaniei, după victoria cu scorul de 98-89 în fața celor de la Baskonia. Nicolas Laprovittola a fost omul care a purtat echipa din Badalona spre victorie, după o prestație extraordinară, încheiată cu un indice al eficienței de 50 de unități.

Formația lui Laprovittola a început perfect meciul și au câștigat primul act cu scorul de 29-16. Baskonia a echilibrat situația în sfertul doi, în care s-a impus cu 26-16. Repriza secundă a fost mai echilibrată dar Joventut și-a adjudecat ultimele două sferturi la două, respectiv patru puncte și astfel și-a asigurat victoria.

Nicolas Laprovittola a terminat partida cu 36 de puncte, 7 pase decisive și 4 recuperări. Argentineanul a marcat 8/11 de la 2 puncte, 4/6 de la 3 puncte și 8/8 de la linia de fault. În 34 de minute petrecute pe parchet, Laprovittola  a acumulat un index al eficienței de 50 de unități.

Luke Harangody și Marko Todorovic au marcat fiecare câte 15 puncte pentru Joventut iar Conor Morgan a adăugat 10 puncte.

Matt Janning a fost principalul marcator de la Baskonia cu 18 puncte. Luca Vildoza a înscris 16 puncte iar Vincent Poirier a marcat 15 puncte.

În semfinalele Copa Del Rey, Joventut Badalona va da de Real Madrid.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!