Stiri

Nicolo Melli face pasul către NBA, la New Orleans Pelicans

Valentin Todea

Valentin Todea
30.06.2019

Nicolo Melli o părăsește pe Fenerbahce Istanbul cu destinația NBA, notează jurnalistul Adrian Wojnarowksi și Eurohoops. Melli va semna un angajament cu New Orleans Pelicans, contractul având o durată de două sezoane. Echipa turcă va primi o compensație, baschetbalistul italian având opțiunea de a pleca în cazul unei oferte din campionatul american.

În vârstă de 28 de ani, extrema a semnat un contract pe trei ani cu Fenerbahce în urmă cu două sezoane, reușind să-și treacă în palmares alături de gruparea din Turcia un titlu de campion național și o cupă. Acesta a câștigat de asemenea titluri naționale în Italia și Germania, altături de Olimpia Milano, respectiv Brose Bamberg. Jucătorul de 2.05 metri s-ar fi aflat de asemenea în atenția celor de la Atlanta Hawks. 

Se preconizează faptul că Melli va încasa opt milioane de dolari din contractul pe două sezoane cu New Orleans Pelicans, echipă ce a făcut mai multe mutări spectaculoase în această vară. În ultimul sezon din Euroligă, italianul a înregistrat medii statistice de 7.3 puncte și 4.1 recuperări.

*Foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!