Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Gacesa: “Trebuia să câștigăm acest joc”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
20.01.2014

Gacesa a făcut cel mai bun meci al său în tricoul alb-violet, iar la finalul întâlnirii câștigate de echipa sa cu 79-73 contra BCM U Pitești, a declarat că echipa este din ce în ce mai omogenă, iar asta se simte pe teren.

 “Consider că am avut destul timp să ne cunoaștem și în special eu am putut să mă integrez în echipa. Consider că lucrurile încep să se îndrepte. Meciul de azi a fost unul dificil, am pierdut câteva meciuri la rând și trebuia să câștigăm acest joc. La început am jucat un baschet foarte bun dar spre final am avut câteva căderi și trebuie să discutăm cu antrenorul să vedem care sunt motivele, însă cred că este o evoluţie. Cel mai important lucru pentru noi este să ne îmbunătățim de la un meci la altul. 

M-am simțit un pic obosit pe final, dar astăzi sala a fost plină și a făcut o atmosferă extraordinară. Nu te poți simțit obosit în fața unor asemenea fani, trebuie să joci la maximum.”  

După acest merci, BC Timișoara are un număr egal de victorii și înfrângeri, câte 7 la numar.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!