Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Gacesa: “Va trebui să jucăm bine în apărare”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
07.02.2014

BC Timișoara va întâlni pe teren propriu puternica echipă din Târgu Mureș. Înaintea meciului, Nikola Gacesa, jucătorul cu cea mai bună evoluție dintre noii-veniți, a declarat că din punctual său de vedere, cheia meciului este o defensivă eficientă din partea formaţiei bănățene:

“Mă aștept să jucăm cât mai bine posibil, să dăm totul. Cred că dacă vom face asta, avem mari șanse de a câștiga. Am văzut ultimul meci al Mureșului, a fost un joc nebun, cu suişuri şi coborâşuri. Sunt o echipă care joacă foarte bine atunci când le intră aruncările, deci va trebui să jucăm bine faza defensivă”

Gacesa a vorbit și despre presiunea de pe umerii jucătorilor timișoreni:

“Nu cred că simțim presiunea pentru calificarea în play-off, ci pentru că ne dorim să jucăm bine, vrem să câștigăm cât mai multe meciuri, deoarece știm că suntem suficient de buni să jucăm în play-off, dar trebuie să și dovedim asta”

Extrema Timișoarei a evoluat în 5 partide pentru BC Timișoara și a marcat în medie 14,8 puncte și a avut 6,8 recuperări pe meci.

Partida dintre BC Timișoara și BC Mureș Târgu Mureș va fi transmisă în direct de DigiSport 3, sâmbătă, 8 februarie, de la ora 17:15.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!