Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nikola Gacesa a fost principalul marcator al BC Timișoara în eșecul cu BC Mureș

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
10.02.2014

Nikola Gacesa, jucătorul care s-a alăturat în luna decembrie lotului bănățean a reușit o nouă evoluție foarte bună în partida de pe teren propriu cu BC Mureș. “Leii” au pierdut pe final confruntarea cu adversarii din Mureș, în ciuda unui double-double reușit de Gacesa în cele 35 de minute jucate.

Sârbul a marcat 23 de puncte după procentaje excelente la aruncări. De la 2 puncte a marcat 67% (6 din 9) și de la 3 puncte 100% (2 din 2). De la linia de aruncări libere Gacesa a fost impecabil, reușind să înscrie toate cele 5 aruncări de care a beneficiat.

Pe lângă numărul mare de puncte, jucătorul timișorean a mai reușit și 10 recuperări, dintre care 7 defensive. În total, Gacesa a terminat cu 31 la eficientă, un record personal în cele 6 meciuri jucate până acum pentru BC Timișoara.

Aportul extremei timișorene este unul foarte important în angrenajul echipei, Gacesa fiind cel mai reușit transfer din lotul de jucători aduși de BC Timișoara la finalul turului. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!